Lidt om SF's  trafikpolitik...


7. maj

Det bilfjendske parti - SF, er gået helt grassat.

500 kr. om måneden i ekstraskat til Københavnske bilejere.

Jens Johansen - SF'er, borgerrepræsentant og præst i København har fuldstændig mistet jordforbindelsen. Han er nemlig ude i Københavns Radio med et forslag om, at borgere med bil i København skal betale 500 kr. om måneden for at kunne holde ved deres bolig. Og det er vel at bemærke uden nogen garanti for en P-plads. Samtidig skal der nemlig nedlægges P-pladser selvom der nu i mange kvarterer er flere biler end mulige P-pladser. Ifølge Jens Johansen skal det få bilerne (og borgerne!!) ud af byen og give mere plads til fodgængere, busser og cyklister.

Fakta er at der aldrig har været så mange cykelstier i København som tilfældet er nu. Og rigtig mange af de andre gader hvori der kører cyklister, er enten lukkede for gennemgående bilkørsel eller også er det "30 km stillegader". Cyklister har (heldigvis da) langt bedre kår nu end tidligere.

Hvor er det store problem reelt, bortset fra at der snart er kommunevalg?

Manden - og partiet - må have mistet enhver form for realitetssans - hvis begge da overhovedet nogensinde har haft nogen? Det er ufatteligt at nogen overhovedet kan tage dem alvorligt!

"Problemet" i København med trafik og manglende P-pladser kan ikke mindst tilskrives SF selv, der i mindst 25 år totalt har negligeret at "opdatere" byen til tidens krav og behov for trafik. I stedet har man blot ladet stå til i håb om at problemerne nok løste sig selv en dag.

Og det skal såmænd nok lykkes en dag at få gjort livet så surt for mange københavnere med bil, at de vælger at flytte udenfor kommunen - og væk fra Jens Johansen. Og de tager skattekronerne med sig!

Hvad med om SF slog bare et enkelt slag for overholdelsen af blot de enkleste færdselsregler og simple moralbegreber for cyklister?


7. september

SF'ere vil rage cykler til sig!

Medens SF vil have alle biler smidt ud af byen - og helst helt ud af landet - vil man jo gerne have afgifterne! Nu har man fundet på, at man vil arbejde for skattebegunstigede firmabetalte cykler til medarbejdere - på samme måde som med PC'ere. 

AktiveBilister's kommentar: Hvis man skal have en arbejdsgiverbetalt cykel, må der gælde nøjagtigt samme regler som ved arbejdsgiverbetalt - alt muligt andet. Cykler skal f.eks. beskattes efter samme regler som "fri" firmabil!

13/12 seneste: SF stemmer nu for en afskaffelse af den skattebegunstigede PC-ordning (de har sikkert fået PC'ere selv). Men det gælder altså ikke cyklerne (endnu)SF - dyrenes parti
- har ikke megen respekt for mennesker der har brug for en bil.

SF har som led i finansloven gjort sig til talsmand for rådyrenes, harernes og pindsvinenes fortsatte overlevelse. Derfor vil partiet blandt andet have nedsat hastigheden på alle veje, hvor der i dag findes det kendte advarselsskilt med et springende hjort. Vi stakkels lønslaver der tilfældigvis har langt til arbejde i bil - er det ligegyldigt med. Vor overlevelse bekymrer overhovedet ikke SF.   

»Det kan ikke være rigtigt, at man skal kunne drøne rundt med 100 kilometer i timen alle steder i fædrelandet,« siger SF's miljøordfører Jørn Jespersen. Kan man da det? Og hvem er det der "drøner rundt" alle steder?

Jørn Jespersens gnavne udtalelser bekymrer alle os andre - fordi det tyder på en nærmest sygelig negativitet og indgroet mistro mod alle os der tilfældigvis har et transportbehov. Et behov som i de fleste tilfælde er nødvendigt for at vi kan passe et job - og betale vor skat. Det handler i virkeligheden nok mere om afgifter og chikane mod bilister - end om dyr.

AktiveBilister har et par andre forslag.:

Forbyd cykling på offentlige steder i København. Og for resten også løbehjul og rulleskøjter. Alle disse "køretøjer" drøner rundt i rasende fart på fortovene og  terroriserer alt og alle.  Og så oven i købet uden lys i denne mørke tid. Det er virkeligt farligt for fodgængere - herunder børnene der færdes på gaderne til og fra skole.  Deres ve og vel ligger os virkeligt på sinde, men det bekymrer måske ikke SF?

Forbyd  endvidere bybusserne på Rådhuspladsen og Kongens Nytorv. Disse store køretøjer generer nemlig de stakkels duer der lever i en evig angst for at blive kørt ned.  Og så mener vi i øvrigt at man skal gøre mere for insekterne. De stakler blive dræbt i store tal hver dag - og de er vel også en slags mennesker - som for nogen betyder mere end bilister.  


       Jens Johansen (SF) - medlem af bygge- og teknikudvalget i København:

Siden den forhadte P-ordnings indførelse i København "har mange københavnere selv fået bil - derfor er vi nødt til at afskaffe P-ordningen".

Eller på godt dansk: Vi (SF) har virkeligt kvajet os med den P-ordning. Det var utroligt dumt - og derfor må vi omgående afskaffe den igen (det er i hvert fald det der er meningen).

Jens Johansen fortsætter med udbredelsen af SF's  tvangstanker: "Så må vi begrænse trafikken i København på en anden måde, f.eks. ved en afskaffelse af befordringsfradraget og samtidig indførelse af roadpricing".

Eller på godt dansk: Vi skal fand'me nok få ram på de rige bilister med nogle federe afgifter - så vi får nogle flere penge i kommunekassen - når vi nu ikke kan få dem fra P-afgifter og P-bøder.

Sygt - og bare for meget!